Szórakozás

Hárommilliónyit költ karácsonyi dekorációra, nyolc fát állít a meztelen képeivel vagyonokat kereső anyuka

Courtney Ann a gyerekek karácsonyi ajándékára is több millió forintnak megfelelő fontot költ.

Courtney Ann évente nagyjából 262 ezer fontot (kb. 122,2 millió forint) keres azzal, hogy az OnlyFansen árul meztelen képeket magáról.

A pénzből bőven jut a karácsonyi dekorációra is, idén csak 7500 fontot (kb. 3,2 millió forint) költ arra, hogy ünnepi pompába öltöztesse a családja több mint 4000 négyzetméteres otthonát, a texasi Fort Worth-ben található ház és kertje is tele van a karácsonyi égőkkel és díszekkel – írja a Mirror.

Szeretjük, ha minden négyzetcentiméter a karácsonyi varázslatot sugározza, annyi dekorációt teszünk fel, amennyit csak lehet” – mesélte a lapnak Courtney.

A házban és a kertben egyébként összesen nyolc hóembert is felépítettek.

Mindig is szerettem a hóembereket, karácsonykor elárasztjuk velük a házat és a kertet. Ez valószínűleg azért van, mert Texasban nőttem fel, ahol ritka látvány volt a hóember

– mondta.

Nem csak hóemberrel, de karácsonyfával is tele van a birtok, összesen nyolc fát állítottak fel, van köztük, amelyik magasabb, mint 3,5 méter.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Courtney Ann 💗 (@texasthighs) által megosztott bejegyzés

Courtney férjével, Nickkel él Fort Worthben, van két lányuk, 13, illetve 16 évesek. Természetesen rájuk költenek a legtöbbet.

Courtney azt mondta, hogy sokat dolgoznak azon, hogy a gyerekeknek emlékezetessé tegyék a karácsonyt, az anyuka szerint nincs egyszerű dolguk, egyszerre akarják meglepni a lányokat és olyat ajándékot adni nekik, amire igazán vágynak.

Az idei ajándékok között ott van egy út Jamaicába és a Disney Worldbe, de több helyre is el akarják vinni a lányokat. Az utak majdnem annyiba kerülnek, mint a ház dekorációja, 5200-7500 fontot terveznek elkölteni, de ezen felül további 750-1500 fontért vesznek ajándékot a gyerekeknek, a pontos összeget az határozza meg, hogy milyen utat sikerül foglalniuk nekik.

A házaspár nem csak a gyerekeinek ad ajándékot, a takarítókat és a kertészt is meglepik valamivel, ezen felül összesen 2500 fontot szántak a közeli barátaik és a családtagjaik ajándékára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik