Szórakozás

Bradley Coopert késsel akarta kirabolni egy tolvaj, de a színész üldözőbe vette

Visual China / Getty Images
Visual China / Getty Images
Túl sok akciófilmben szerepelt már, hogy csak úgy annyiban hagyja.

Nem akármilyen sztorit mesélt Bradley Cooper a napokban Dax Shepard podcastműsorában: a színész felidézte, hogy két évvel ezelőtt lányáért indult egy orosz iskolába, amikor a metrón odasétált hozzá egy férfi. Mivel Cooper fülében fülhallgató volt, nem tudta, mit szeretne az ismeretlen, ő először közös képre gyanakodott.

Aztán lenéztem, majd megláttam a kést. A metró ajtaja kinyílt, én gyorsan elszaladtam. Kint szaladtam egy darabig, majd elbújtam. Ő is leszállt, átugrott a kapun, én meg üldözni kezdtem. Menekült, menekült, de lefotózgattam a telefonommal. Egy darabig még futottam utána, de a képek megvoltak, szóval tudtam, hogy a rendőröknek már lesz valami a kezükben. Végül a metróra visszaszálltam, hogy a lányomért eljussak.

Majd találkozott két járőrrel, akiknek elmesélte az egész sztorit: ők először megnézték, Coopert nem szúrták-e meg, mert ilyenkor sokkos állapotba kerülnek a támadást elszenvedők. A színész hozzátette, korábban megtanították neki, hogy ilyen esetekben soha nem szabad elfutni a késes támadó elől, ő mégis ösztönösen elindult a kijárat felé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik