Szórakozás

Orgiával lepte meg barátját születésnapján a pornószínésznő

Már felhagyott a pornózással, de a kapcsolatait felhasználva hozta össze az „emlékezetes” bulit.

Samantha Saint akkor hagyott el a pornózással, mikor egy forgatáson balesetet szenvedett, megégett a bőre, ahogy ráesett egy vízipipaállvány. Azóta gyereke is született, de a felnőtt tartalmak készítésével nem állt le teljesen, az OnlyFansre tölt fel továbbra is felvételeket.

Egy másik korábbi pornós, Alexis Turner podcastjének volt nemrégiben a vendége, ahol elmondta, anyai kötelezettségei és komoly párkapcsolata ellenére poliamor élményekben – írta a Daily Star.

Turner arra is rákérdezett, mi volt a legromantikusabb dolog, amit megtett a partnerének.

Egy nagyon jó kis hármast hoztam össze a barátomnak… vagy hármast? Nem emlékszem, hányan voltak ott. A 40. születésnapjára beállítottam a kedvencei közül pár színésznőjével. Nagyon jó volt.

Turner ezek után próbálta rábírni pályatársát, mondja el, mely kollégáikról van szó, de Saint ezt nem akarta elárulni, viszont elmesélte, hogy jött össze.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Samantha Saint ™️ (@officialsamanthasaint) által megosztott bejegyzés

„Úgy voltam vele, hogy megkérdeztem tőle, szóval bébi, ha bárkit kérhetnél a 40. születésnapodra, ki akarnál?” A barát felsorolt pár nevet, Saint pedig úgy reagált rá: „Vicces, hogy őket kéred, mert a barátaim, szóval hagy segítsek.”

Nagyon emlékezetes volt, ez Las Vegas, szóval bármi megtörténhet, nem igaz?

Saint azt mondja, egy pillanatig sem volt féltékeny a nagy estén. „Elfoglalt voltam a szobában, én is szórakoztam valaki mással”.

Ahogy barátjának sincs gondja, mivel szerzi a betevőt Saint, sőt: „imádja, ő az első számú rajongóm”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik