Szórakozás

Sokan elítélik a nőt, mert éjfélkor rakja le a babáját aludni

Vannak olyanok is, akik megértik a kétgyermekes anyát.

Vannak szerencsésebb és vannak kevésbé szerencsés babás szülők, hiszen van olyan gyerek, aki végigalussza az éjszakát, másokhoz pedig óránként fel kell kelni. Egy anya, ezzel kapcsolatosan osztotta meg praktikáját, de nincs mindenki elájulva tőle.

Victoria a TikTokon számolt be arról a listáról, amit a gyerekével csinál, és mások furcsállhatják. Ezek között például ott van az, hogy éjfélkor teszi le aludni a csecsemőt.

Egy hozzászóló rákérdezett, van-e ennek valami különösebb oka?

Sose értettem, hogy szülők miért rakják le aludni a babáikat 7 órakor.  Ez azt jelenti, hogy ha megalusszák a 12 órájukat, akkor reggel 7-kor ébrednek fel. Nekünk háztartásbeli szülőknek erre nem nagyon van szükségünk. Amíg a baba a szükséges mennyiséget alszik, nem számít, mikor fektetjük le. Ez ember alkotta dolog. Tehát ha éjfél és 1 között elalszik, az működik a mi családunkban

– mondja el a videóban a kétgyermekes anya.

@toriyav

Reply to @annabelle_wood614 ##CowboyBebop ##MunchiesWithTubi ##Sing2gether ##momlife ##momsoftiktok ##baby ##babiesoftiktok ##sleeptraining ##babygirlgrey

♬ Get Into It (Yuh) - Doja Cat

Egy másik videóban pedig arról beszél, a gyerekorvos tud erről, okénak tartja, de ha nem így lenne, „akkor is én vagyok a szülő, nem ő”.

A videót 3,8 millióan látták már, elég komoly hullámokat kavart, amit a kommentek száma is jól mutat, több mint 7 ezer érkezett hozzá.

Olvasni közöttük olyat, hogy ez egyáltalán nem egészséges, kihatással lehet a gyerek egész életére, és hogy Victoria csak a saját kényelme miatt tesz így. Mások viszont teljesen igazat adnak a kismamának, hogy ezt csak a társadalom táplálja belénk, alapvetően egyáltalán nem lényeges, mikor van a lefekvés ideje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik