Szórakozás

Az exatlonos Szabó Franciskából pankrátor lett Amerikában

YouTube / Palikék Világa by Manna
YouTube / Palikék Világa by Manna
Elmesélte, miért költözött el és küzd fehérneműben.

Már korábban próbáltuk megfejteni, miről szólhat majd az akkor még csak beharangozott Palikék világa by Manna, vagyis Palik László Youtube-műsora. Igen, Palik László youtuber-karrierbe kezdett, a műsorában pedig olyan vendégekkel beszélget, mint az Exatlon című műsor egykori versenyzője, Szabó Franciska. Az interjúból kiderült, az exatlonos jelenleg Amerikában él, ahol pankrátorként tevékenykedik.

Leigazoltak az LFC-be, ott a nők fehérneműben birkóznak, ez nagyon sok embert vonz be. Már volt is egy nagyon sikeres halloween-show-m. A rendező és a producer nagyon elégedett volt velem, kaptam egy egy évre szóló szerződést.

– mondta, majd azt is elárulta, úgy érezte, túl nagy volt a felhajtást maga körül az Exatlon után, amiből szeretett volna kiszakadni. Emiatt döntött úgy, hogy Amerikába költözik

Volt egy-két ismerősöm Phoenixben, így odamentem. Akkor még nem a pankráció volt az elsődleges, a bokámat helyre kellett még hozni, nagyon sokat kellett edzenem. A műsor után még négy-öt kilót felszedtem, Amerikába 84 kilóval jöttem ki. Ennek szerintem mentális probléma állhatott a hátterében, mert ilyen soha életemben nem volt.

Ezután pedig arról beszélt, mentális problémákkal küzdött, melyet a költözés és az edzés segített helyreállítani.

Nem fogom titkolni, nagyon nagy zavarok voltak a fejemben, mintha tudathasadások lettek volna: mintha két személyiségem lenne, akik egymással harcoltak volna, és én lettem volna a harmadik, aki csak megfigyeli, hogy mi a franc történik, Ez nagyon kemény meló volt nekem, depresszióba is estem, mire onnan kimásztam, az jó pár hónap volt. Ebben segített az ottani konditeremben az edzőm, akivel közelebbi kapcsolatba kerültem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik