Szórakozás

Videón, ahogy a motoros nembejelentő bulin majdnem elüti a terhes barátnőjét

Szerencsére nem lett nagyobb baj az őrült nembejelentő ceremóniából, ezért nyugodt lelkiismerettel megnézheti bárki a bakit megörökítő felvételeket.

Egy ausztráliai pár nembejelentő bulija majdnem szörnyen balul sült el, amikor a leendő anyát majdnem elgázolta a motorbolond párja.

@jus_mik_

How TikTok stars are made ##genderreveal ##fyp

♬ original sound - JUS_MIK_

A TikTokra feltöltött Daily Mail által bemutatott videón egy férfi látható, amint egy ausztrál külvárosi ház udvarán felpörgeti a dirt motorját, miközben egy rózsaszín ruhás várandós kismama áll előtte, azonban a motor egy ponton hirtelen előrebukik az első kerék alá helyezett téglán, és majdnem ledönti a lábáról a nőt.

Ezután az látható, ahogy a hátsó kerék megpördül a fűben, és kék füstöt enged magából, ami váratlanul le is lövi, hogy a párnak fia fog születni.

Ez egy fiú

– kiabálják a kamera képén kívül elhelyezkedő barátok, miközben hisztérikusan nevetnek a félresikerült mutatványon.

A felvétel alapján úgy tűnik, hogy a kismama nem túl szívbajos, hiszen a malőr után még a motorra kötött, kék porral töltött lufit is kiszúrja.

Így készülnek a TikTok-sztárok – írta a feltételezhetően általa készített videóhoz a pár egyik barátja, aki Jus_milk_ néven használja a platformot.

„Micsoda katasztrófa” – kommentálták többen is a posztot, de volt aki így értékelte a látottakat: „Amikor az ambícióid meghaladják a képességeidet”. Ugyanakkor volt olyan is, aki szerint ez ezerszer menőbb, mint a luxus kategóriás nembejelentő bulik.

A TikTok algoritmusa ugyanakkor nem kifejezetten szeretheti a bejegyzést, hiszen veszélyesként jelölte meg a képkockákon bemutatott tevékenységet.

A Mail híre feleleveníti, hogy az utóbbi időben megszaporodtak a kifejezetten veszélyes nembejelentő ceremóniák. Októberben egy 29 éves ausztrálaiai Loganleaben élő férfit vád alá helyeztek jármű veszélyes üzemeltetésével, miután szeptember 11-én Brisbane Marsden nevű külvárosában állítólag veszélyes módon használta az autóját születendő gyermeke nemének bejelentésére.

Az incidensről készült felvételeken egy piros Commodore haladt lefelé egy külvárosi utcán, miközben kék füstfelhők borították be az utat, megakadályozva a többi közlekedőt abban, hogy az úton haladjon. A férfi decemberben áll a bíróság elé.

A lap arra is emlékeztet, hogy a 2020-as kaliforniai erdőtüzek is egy balul sikerült nembejelentő buli után alakultak ki.

Az Egyesült Államok nyugati partvidékén apokaliptikus méretű tűzövezet alakult ki
Kaliforniától Washington államig lángol az erdő, Oregon természeti szépségei gyakorlatilag el is pusztultak a hatalmas erdőtüzekben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik