Szórakozás

Britney Spears szerint Christina Aguilera hazug, mert nem szólalt fel a gyámságával kapcsolatban

Frank Micelotta Archive / Contributor / Getty Images
Frank Micelotta Archive / Contributor / Getty Images
Bezzeg Lady Gaga milyen kedvesen fogalmazott Spearsről.

Britney Spears Instagram-oldalán akadt ki egy videón, ami Christina Aguileráról készült nemrég. Az énekest egy riporter Spears nemrég eltörölt gyámságáról kérdezi, aki már a kérdés elején a háta mögött álló férfire tekint (valószínűleg a menedzsmentjéhez tartozik), aki agresszíven annyit mond, Aguilera biztosan nem fog válaszolni erre a kérdésre, majd el is tessékelni az énekesnőt a riporter elől. Aguilera még annyit azért hozzáfűz, hogy nagyon örül Spearsnek, majd elsétál.

A videót megosztotta Britney Spears is, aki szerint egyáltalán nem szép dolog, hogy Aguilera nem mondott semmit az esettel kapcsolatban.

Szeretem és köszönöm azoknak, akik támogattak, de ha valaki nem szólal fel valamiről, amivel kapcsolatban jól tudja az igazságot, az a hazugsággal egyenlő. Én voltam 13 évig egy korrupt és abuziv rendszer áldozata, mégis ennyire nehéz másoknak beszélni róla? Én mentem keresztül ezen. Köszönöm mindenkinek, aki felszólalt az ügyem érdekében és támogatott

– írta, majd egy másik videóban megmutatta, Lady Gaga mennyire kedves szavakkal illette őt azután, hogy Spears kiszabadult a gyámságból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik