Szórakozás

Azért fizetik, hogy bulizzon, de szerinte ez nehezebb, mint amilyennek látszik

A fiatal nő szerint nehézségei is vannak a munkájának, és nem csak az, hogy meg kell küzdenie az előítéletekkel.

A 24 éves Erica North munkanélküli diák volt, mikor kiválasztották légkörmodellnek. Azaz atmosphere modelnek, és mint ilyen az a feladata, hogy bulizzon, javítson egy csoport összkinézetén, és hogy mindenki érezze jól magát – írja a Daily Star.

Vagyis arra kérhetik fel, hogy bulizzon egy céges vagy zártkörű rendezvényen, esetleg egy helyszín is felkérheti, hogy segítsen kialakítani magáról egy bizonyos képet.

Az a feladatom, hogy mindenki jól érezze magát, hogy a mindennapjait elfeledve bulizza ki magát. A légkörmodellkedés egy igazán szórakoztató módja más pénzéből olyan dolgokat csinálni, amiket szeretnék.

A kedvenc története az ilyenekből, mikor a kliensének segített sztriptízbárt csinálni a hotelében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

erica (@itstheerica) által megosztott bejegyzés

Egy drága sztriptízklubban voltak Las Vegasban, amikor North barátaival az asztalnál táncolni kezdtek, mire a kliens és a házigazdák pénzt dobáltak rájuk. A hely menedzsere odament hozzájuk, hogy ezt ne csinálják, mert a klub táncosait senki nem nézi, és nem kapnak pénzt.

Mire North azt találta ki, és mondta az ügyfelének, hogy mi lenne, ha a lakosztályában alakítanának ki egy sztriptízklubot. A férfi bele is ment. Elmentek egy sztriptízklubboltba, ahol a férfi azt mondta, mindenki válasszon magának olyan ruhát, amit csak akar és ő kifizeti. Úgy egy 5 ezer dolláros cechet hagytak ott.

Visszamentünk a szobába, aztán elmentünk úgy hajnali négy körül kaszinózni. Az ügyfelünk nagyot nyert és hármunknak adott ezer dollárt, csak azért, mert ott voltunk mellette és támogattuk őt. Ez volt az a pillanat, mikor rájöttem, ezt meg tudnám szokni.

Úgy is nevezik, mint „berepülős parti lány”.

Oregonban élek, és nem egy nagyvárosban, mint Los Angelesben, Las Vegas vagy New York, ami azt jelenti, hogy berepülős vagyok. Vagyis a repjegyemet, a szállodámat, minden más közlekedést, az ételeket, italokat megfizetik nekem

– vagyis minden költségét fizetik a lánynak, aki részmunkaidőben dolgozik így az elmúlt három évben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

erica (@itstheerica) által megosztott bejegyzés

A munkájához nem tartozik hozzá, hogy le is feküdjön az ügyfelével, még ha sokan azt is hiszik. Soha nem is tette meg, de soha nem is kérték erre. Ha mégis valaki rá akarna menni, akkor azt a házigazdák intézik, mintha egyfajta őrök lennének.

Néhány lány, akit ismerek, lefeküdt az ügyfelével, de ezért nem fizettek nekik, ha valakivel kapcsolódsz, akkor kapcsolódsz. Az egyetlen, akinek fizetnek valami testiségért, az a sztipperek és escortok, őket külön bérlik fel, és csak nagyon későn érkeznek meg az afterpartin, nincsenek velünk a rendezvényen.

North több ügyfelével később s tartja a kapcsolatot, sok személyes és szakmai tanácsot is kapott már tőlük. Ő a munkáját egyféle hálózatépítésként tekint.

A munkának azonban vannak hátulütői is: mindig elbűvölően kell kinézi, időben meg kell érkezni és mindenben részt kell venni abból, amit megbeszéltek előre.

És a telefonjukat sem használhatják, nem csinálhatnak képeket, videókat, de valamikor még csak magukkal sem vihetik a mobiljukat.

Nem akarom, hogy bárki azt gondolja, hogy ez mindenkinek szól, vagy hogy az egész csodálatos. Van néhány hétvége, amikor három napig nem aludtam. Kimerítő egy egész hétvégét megállás nélkül szórakozni. Igazán kimerítő munka, de jól szórakozom, és inkább vagyok kimerült egy pohár pezsgővel a kezemben, mint kimerült egy ágyban fekve Portlandben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik