Szórakozás

A Konyhafőnök VIP: Schobert Norbert kis híján felgyújtotta a versenyzőtársát

RTL Klub
RTL Klub
Kis híján a szemét égette le.

Schobert Norbert bizonyítani szeretne a séfeknek A Konyhafőnökben, ezért úgy döntött, flambírozással próbál bevágódni. A kamerának külön elmondja, valójában már gyerekkora óta pirománként tekint magára, ugyanis imádja a tüzet.

Gyerekkoromban már piromániás voltam. Volt, hogy rám hívták a tűzoltókat és nagy baj volt. Ez aztán elmúlt, a karrierem során ez átalakult zsírégetésbe. A mai napig imádom a tüzet, az erőt, a szalonna sütést, a flambírozást, a pörkölést. Nagyon vágytam arra, hogy végre valamit felgyújthassak

– mondta, ezután rögtön be is vágták, ahogy meggyújtotta a serpenyőt. Mikor lángra kapott az étel, Schobert hatalmas ordított, hogy „ég a zsír!”. Rácz Jenő a száját eltakarva röhögött a jeleneten. Schobert viszont egyedül azt nem vette észre, hogy a mellette dolgozó Pars Krisztián pont odahajolt a serpenyő fölé, majd csak annyit mond neki, hogy még szerencse, hogy nincsen haja.

Nem láthattam, hogy oldalról pont Pars Krisztián jön befele, valamiért. Azt láttam, hogy robban egy óriásit, kék láng borítja az egész konyhát, és iszonyatosan hátrahőköl Krisztián, leégett szemöldökkel. Nagyon féltem, hogy kalapácsként fogok repülni a következő időszakban.

A teljes jelenetet sajnos nem, de egy kiragadott videót az esetről itt meg lehet tekinteni:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik