Szórakozás

Nádai Anikó évekig gondolkodott, de úgy döntött, plasztikáztatja magát

Gyerekkorában kezdődött az elégedetlensége.

Nádai Anikó egy éve ilyenkor egy komoly nőgyógyászati műtéten esett át és most újabb operációra készül. Ez alkalommal viszont nem egészségügyi, csak esztétikai célból.

Kapcsolódó
Méhnyakrák miatt műtötték Nádai Anikót
Pár napja már posztolt arról, hogy orvosi beavatkozás vár rá.

Hosszú évek, rengeteg utánajárás, véleménykikérés, tapasztalatok meghallgatása előzte meg a döntésem, hogy belevágok az orrplasztikába

– osztotta meg posztjában Nádai Anikó, aki azt is kifejtette, hogy miért hozta meg ezt a döntést.

Ez az érzés gyerekkoromban kezdődött, történt egy kisebb baleset, akkor valószínűleg eltört az orrom, kezelve viszont nem volt, így vélhetően rosszul forrt össze. Aztán az évek alatt egyre jobban kezdett zavarni. Mostanra viszont olyan szinten hatalmasodott el rajtam, ivódott bele a mindennapjaimba, hogy nem szerettem volna tovább várni. Ehhez az érzéshez bizonyára a kedves kommentek is hozzájárultak…. És pont emiatt gondolkoztam, hogy merjem-e vállalni, hogy őszintén elétek állok ezzel a témával… De úgy gondolom ez is én vagyok…. És megnyugtatásul, nem fogok túlzásba esni! Szóval hiába mondja neked ilyenkor már bárki, hogy így vagy jó, ahogy vagy… nem voltam elégedett azzal amit láttam. Persze vannak félelmeim. Nincs visszaút. Vajon tetszeni fog az új külső aki a tükörben visszatekint majd rám? Ezzel is meg kell majd tanulni együtt élni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!