Szórakozás

Videón a vágóhíd elől egy víziparkba menekülő, vízicsúszdázó marha

Brazíliában vett kalandos fordulatot egy tehén élete.

Egy brazíliai tehén nemzetközi ismertségre tett szert, miután a vágóhídon való lemészárlása elől egy víziparkba ment, ahol még az egyik csúszdát ki is próbálta – írja az indy100.

A bizarr történet egy Rio de Janeirótól mintegy 800 kilométerre nyugatra fekvő szarvasmarhatelepről indult, ahol az állatot le akarták vágni. A tehén a közelgő halál elől úgy menekült meg, hogy elszökött a farmról. A szökevény egészen a szomszédos víziparkig jutott, ahol úgy cselekedett, mint ahogy a legtöbben szoktak, amikor meglátogatnak egy csúszdaparkot, és lecsúszott az egyik medencébe.

Egy helyi médium még egy videót is megosztott a víziparkban kalandozó tehénről.

A felvételen az látható, amint a kétségbeesettnek tűnő állat először próbálja megtalálni a lábai alatt a talajt, majd inkább leül a csúszda háromnegyedénél. A nagy csobbanás pillanatait azonban sajnos nem láthatjuk a felvételen.

Az iHeart rádió szerint a tehén vakmerő menekülése megnyerte a marhatelep tulajdonosát, aki azóta úgy döntött, hogy az állatot egy életen át háziállatként fogja tartani, és a Tobogã (magyarul Csúszda) nevet adta neki – írja az indy100.

A tehénnek valójában szerencséje volt, hogy hazajutott, mivel a hírek szerint 3 mázsát nyom, ami jóval több, mint a csúszda 200 kilogrammos maximum kapacitása.

Végre egy jó hír, ami a tehenek és a vízicsúszdák rajongóit is örömmel töltheti el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik