Szórakozás

Tökéletes módszert mutatott az edzőtermek bámészkodóinak megállítására

A kaliforniai személyi edző TikTokon osztotta meg, miként szerelte a középkorú férfit, aki még azután is bámulta, hogy a férje beállt közéjük edzeni.

Szinte mindenki, aki edzőterembe jár, találkozott már kéretlen tekintetekkel. Nincs ezzel másképp a közösségi médiában kifejezetten aktív amerikai személyi edző, Heidi Aragon sem, aki egyik legutóbbi edzőtermi vitáját – amiről az indy100 számolt be – egyenesen a TikTokra vitte.

Nemrégiben ugyanis egy középkorú férfi – akire ő csak „hátborzongató öreg fickóként” hivatkozik – folyamatosan ott settenkedett körülötte egy Orange megyében található edzőteremben, ami annyira zavarta őt, hogy először megkérte a férjét, álljon mellé edzeni, de ez sajnos nem vált be.

A fiatal nő ezután egy ponton leállt az edzéssel, és visszabámult a férfire azt gondolva, attól majd észbe kap, majd folytatta a guggolásokat. Azonban a férfi nem vette a lapot, ezért oda kellett hozzá mennie, hogy rászóljon. A bámészkodó férfi pedig mindaddig tagadta a dolgot, amíg Aragon el nem mondta neki, hogy videóra veszi, ahogy edz, ezért az egész szituációt megörökítette.

Ekkor a férfi egyik pillanatról a másikra elhallgatott.

Ez a hátborzongató öreg fickó az edzőteremben folyton odajött hozzám és bámult engem

– szól a kevesebb mint egy hét alatt 7,6 millió megtekintést generáló videó felirata, mielőtt a fentebb leírt történet kibontakozna a szemünk előtt.

A bejegyzés kommentszekciójában kisebb vita alakult ki: egyes felhasználók áldozathibáztató módon őt tették felelőssé a konfliktusért, míg mások megvédték a jogát, hogy zaklatás nélkül edzhessen, és azt ossza meg a közösségi médiában, amit akar.

@fit_with_heidi

Don’t sit there and tell me you’re not doing something when I have proof. 😡 ##gymtok ##fittok ##influencer ##viral ##trending ##tiktok ##fitness ##gym ##gymgirl ##fyp ##fypシ ##foryou ##foryoupage ##gymcreeps

♬ Real As It Gets - Lil Baby

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik