Szórakozás

ByeAlexnek beszólt egy volt X-faktoros, az énekes szerint ez csak frusztráció az egykori kiesése miatt

YouTube / ZSHOW time
YouTube / ZSHOW time
2017-ben szerepelt a műsorban.

Elég rövid és lényegretörő bejegyzést tett közzé ByeAlex saját Facebook-oldalán. A pár szavas mondatban Csobot Adél X-Faktorban látható külsejére reflektált annyival, hogy: „Csobotnak szép a feje amúgy”. A bejegyzés alatti kommentekben pedig nem Csobot Adél, hanem az X-Faktor egy korábbi versenyzője bukkant fel. Egy bizonyos Barkóczi Gyusziról van szó, aki amiatt szólt be az énekesnek, mert szerinte nem tisztelettudó hangnemben beszél mentortársáról.

Roppant komoly kiírásaid vannak. Körülbelül mint egy 10 éves… De persze, te mindent megtehetsz, csak valahogy kicsit romboló a mentortársadat ledegradálni (még ha poén is). Mondjuk Adél a csipeszekkel még mindig jobb, mint te a festett körmökkel

– írja. Az üzenet nem maradt megválaszolatlanul, ugyanis megérkezett ByeAlex is, hogy helyre tegye az egykori versenyzőt:

Hol is degradaltam? Gyuszi, ideje lenne már feldolgoznod, hogy évekkel ezelőtt hazaküldtünk a táborból, mert kezdőnek bizonyultál. A frusztráció miatt sikertelen leszel, pedig jó gyerek vagy!

Barkóczi Gyuszi egyébként még 2017-ben szerepelt a tehetségkutatóban, de a műsor alapján akkor is nehezen fogadta el a vele kapcsolatos kritikát, amit ByeAlextől kapott:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik