Szórakozás

Megmentője látogatta meg az elrablásból kiszabadított négyéves ausztrál kislányt

EyePress News / EyePress via AFP
EyePress News / EyePress via AFP
Készültek fotók arról, ahogy a nyomozó bekéredzkedik a családhoz. És arról is, ahogy az elrablással gyanúsított férfit felteszik egy rendőrségi gépre.

Különleges vendég járt pénteken a Smith családnál, akiknek az eltűnt gyermekét 18 napon keresztül kutatták egész Ausztráliában. Cleo Smitht a megmentője, Cameron Blaine nyomozó őrmester látogatta meg carnarvoni otthonukban, hogy első kézből értesüljön a kislány állapotáról – számolt be róla a Daily Mail. A helyszínre fotósok tucatja érkezett, így szakmányban készültek a fotók arról, ahogy a nyomozó laza civil viseletben bekéredzkedik Smith-éhez.

Cleo Smith október 16-án tűnt el az ország nyugati részén fekvő Blowholes-i kempingből, ahol a szüleivel kirándultak. A kislány a testvérével aludt egy sátorban. Reggelre a szülei sehol sem találták, a nyomok pedig egyértelműen arra mutattak, hogy valaki elrabolta a kislányt. Az ügy megrázta az országot, egész Ausztráliában, földön, vízen és levegőben is keresni kezdték Cleót, még az ausztrál kormány is milliós nyomravezetői díjat ajánlott fel a megtalálására.

Cleo nyomára végül november 3-án, szerdán akadtak a hatóságok, név szerint Cameron Blaine nyomozó őrmester, aki kihozta őt a házból, ahova elrablója vitte. Blaine később elmondta, szeretett volna teljesen biztosra menni, ezért összesen háromszor kérdezte meg a bizalmatlan kislánytól, mi a neve, mire ő végül elárulta neki. Ekkor kivitte a kislányt a házból, és rögtön tárcsázta a születi, akiknek csak annyit mondott,

itt van velem valaki, aki nagyon szeretne önökkel beszélni.

Blaine elmondta azt is, hogy a kislányt egy szobába zárva találta egy csomó játékbaba társaságában.

Cleo Smith elrablásával egy Terence Darrell Kelly nevű férfit gyanúsítanak. Őt péntek reggel szigorú őrizet mellett szállították egy rendőrségi géppel Carnarvonból Perth-be, itt fogják őrizni decemberig, amikor is meg kell majd jelennie a bíróság előtt.

Az ő közelébe is odaférkőztek a média munkatársai, az egyik képen egészen úgy tűnik, mintha a férfi kacsintana is az egyik fotósnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik