Szórakozás

Nyerő Páros: Kárpáti Rebeka és Fecó estek ki, óriásit csalódtak Molnár Gusztávékban

rtl klub
rtl klub
Kulcsár Edináék folytathatták tovább a játékot.

Ismételten szimpátiaszavazást tartottak a Nyerő Páros villájában, ezúttal Kárpáti Rebeka és párja, Fecó kerültek veszélyzónába, a másik oldalon pedig a Kulcsár EdinaCsuti páros állt. Mivel már nagyon kevés pár van játékban, így hamar kialakult az 1-1-es állás (L.L. Juniorék Kulcsárékra, Kamarás Norbiék Fecóékra szavaztak), így Molnár Gusztávra és feleségére maradt a döntés.

Hosszasan magyaráztak arról, mennyire pozitívan hatott rájuk, hogy Csuti őszintén kampányolt náluk a szavazatukért, ezért végül őket tartották játékban a szavazatukkal. Kárpáti Rebeka elmondta, nagyon rosszul esett számukra, hogy pont Molnáréktól nem kaptak voksot, akiket korábban ők megmentettek hasonló szituációból.

Nekem ez így nagyon durván övön aluli volt a Gusztitól és a Vivitől. Egyszer ellenünk szavaztak már és most még egyszer… nagyon gerinctelen volt, beszippantotta őket a játék. Pont tőlük nem vártuk.

A villából való búcsúzáskor Molnár Gusztávék is adtak volna útravalóul egy-két ölelést Kárpátiéknak, de ők hallani sem akartak erről:

Jött a Guszti… mondom, figyelj, hozzám ne érjél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik