Szórakozás

Sztárban Sztár leszek!: Majka élő adásban osztotta ki Tóth Gabit, hogy ne mondja meg neki, mit csináljon

TV2
TV2
Az egész abból indult ki, hogy Venczli Zóra elsírta magát éneklés közben.

A Sztárban Sztár leszek! legutóbbi adásában Pápai Joci énekesnője, Venczli Zóra egy olyan dalt adott elő, ami volt barátjára emlékezteti, ez pedig annyira megérintette érzelmileg, hogy a produkció végén el is sírta magát a színpadon. Az előadás után a mestere és Tóth Gabi is pátyolgatni kezdte a lányt.

Érzelmek miatt nem kérünk bocsánatot soha. Akinek vannak és ki meri mutatni, az egy bátor és tiszta ember. Nagyon bátornak tartalak, amiért mersz emberek előtt sírni és vállalod az érzéseidet

– mondta Tóth Gabi.

Kapcsolódó

A színpadi produkcióban természetesen ezúttal is szerepeltek táncosok és a műsor munkatársai, akik egy jelenetet is eljátszottak, amiben egy pap összeadott egy fiatal párt. Majka erre tett megjegyzést, hogy oldja a feszültséget.

Nagyon szomorú vagyok, mert egy nagyon őszintétlen produkciót láttam. Ugyanis azt a papot, aki hátul volt, azt nagyon sokszor láttam már nagyon sok főbűnt elkövetni.

Ezt követően persze azonnal kitört a nevetés, egyedül Tóth Gabi ült továbbra is könnybe lábadt szemekkel és rá is szólt kollégáira.

Nem lehettek ennyire kellemetlenek. Tiszteljük mások érzéseit. Ne nevessük már ki, a Zórának ez fontos.

Majka ezután közölte, hogy nem a versenyzőn nevet és ki is osztotta Tóth Gabit:

Nem azért ülünk itt, hogy négyen ugyanazt mondjuk. Én trollkodni vagyok itt, azért, hogy nevessünk. Gabi, szépen kérlek, hogy ne mondd meg, hogy mikor trollkodjak, meg mikor ne. Te elmondhatod a te véleményed, én meg próbálok egy pici jó kedvet vinni abba, hogy ti itt már kisírtátok magatokat hárman.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik