Szórakozás

Survivor: A nézők kiakadtak a „manipulatív” Sabirára, aki legyávázta Nagy Alexet

rtl klub
rtl klub
Ja, amúgy Nilton kiesett a játékból.

A Holtak szigetén is párbajt tartottak a Survivorben: Nagy Alexnek Sabirával, míg Daninak Niltonnal kellett egy erőpróbán részt vennie. Kaptak egy megpakolt ládát, amit a parton kellett végigvonszolniuk a célig. A tét a bennmaradás volt. Sabira és Nilton simán kikaptak, Joe ekkor közölte velük, hogy a győztes Alex és Dani fogja eldönteni, hogy mindkét vesztes távozzon vagy csak az egyik.

A színésznő mindkettőt hazaküldte volna, szerinte így is nehéz lesz a döntőig vezető út, hát még ha plusz két fővel kell versenyeznie. Ám Dani kötötte az ebet a karóhoz, ő Sabirát marasztalta volna. Utóbbi egyébként rögtön duruzsolni kezdett Dani fülébe.

Itt vagyok 40 napja, és óriási düh van bennem, hogy pont az Alex dönti el, hogy menjek vagy maradjak. Jó ég, neki az a lételeme, hogy én ne legyek a játékban. Van az életben könyörület, amit én a játékban még nem láttam. Itt a Survivorben csak a könyörületlenség volt, ami dominált. Én nem vagyok könyörtelen. Könyörtelen és gyáva dolog, és tudom, hogy nem te akarod ezt tenni. Az Alex semmiben nem különbözik az ittlévő emberektől. Tényleg így kell kiesnem ebből a játékból? Hogy nem tudunk meggyőzni egy gyáva embert? Megőrülök.

Majd Dani addig győzködte Nagy Alexet, hogy végül utóbbi beadta a derekát, és Niltont hazaküldte, de Sabirát versenyben tartotta. Sabira így értékelte az egész ügyet:

Az első gondolatom nyilván az volt, hogy ügyes voltam, mert fel tudtam építeni a Survivor alatt azt a kommunikációt, manipulációt vagy akár őszinte kapcsolatot egy emberrel, hogy meg tudjon győzni egy másik embert arról, hogy igenis én maradjak. De volt bennem egy fájdalom is, hogy a barátom viszont elmegy.

A Survivor nézőinek nem igazán tetszett Sabira hozzáállása, a műsor Facebook-oldalán tömegével születtek az erről szóló kommentek:

  • „Manipulatív nő ez a Sabira, sírva könyörög a bennmaradásért.”
  • „Sabira, nálam most telt be a pohár. Ilyet, hogy legyávázod Alexát, ez abszurdum. Meg hogy igazságtalan, hogy a kezében van a sorsod, és tőle függsz. Tudod, mi igazságtalan? Hogy nem estél ki azonnal.”
  • „Sabira megfelelően manipulálta Danit… gratulálok neki… remélem, azért a tükörbe sikerül néznie, Rózsikával együtt.”
  • „Sabira ahelyett, hogy csendben örülne, hogy bent maradt, büszkélkedik, hogy Danit manipulálta.”

Aki esetleg kíváncsi lenne arra, Sabira mit miért tett a játékban, elolvashatja vele készült interjúnkat:

Kapcsolódó
Survivor Sabira: Poszttraumás stresszel jöttem haza, másfél hónapig nem léptem ki a lakásból, olyan mély depresszióba kerültem
Egymás között csak koncentrációs tábornak hívták a Survivor szereplői az RTL Klub népszerű túlélőshow-jának helyszínét. Az egyik játékos, Pongrácz Sabira azokról a megpróbáltatásokról is mesélt lapunknak, amelyek a képernyőn egyáltalán nem látszódtak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik