Szórakozás

Liptai Claudia Leonardo DiCaprio mellett vacsorázott

RTL Klub
RTL Klub
Azért nem egy asztaltársaságnál, csak a helyszín volt azonos.

A műsorvezető a 95.8 Sláger FM műsorában mesélt néhány évvel ezelőtti New York-i utazásáról, ami elég extra élménnyel zárult.

Épp egy nagyobb vásárolgatás után voltunk. Kerestünk egy éttermet, ahol vacsorázhatunk. Találtunk is egy kis, eldugott helyet, amelynek az ajtajánál egy ezüst ló volt. Nem is foglalkoztunk vele, hogy mi ez a hely, csak bementünk. Nagyon furcsán néztek ránk a sok kis szatyorral a kezünkben, de mi azonnal kértünk egy üres asztalt. Gyorsan betereltek minket a ruhatárhoz, kérték, hogy tegyünk le mindent, majd kaptunk egy asztalt. Alighogy leültünk észrevettem, hogy velem szemben nyitva volt egy kis különterem ajtaja. Azonnal kiszúrtam, hogy Leonardo Dicaprio és a társasága vacsoráznak ott

– mesélte Liptai Claudia, aki csak később tudta meg, hogy már az is mázli volt, hogy egyáltalán helyet kaptak az étteremben.

Kiderült, hogy a Cipriani étterembe tévedtünk be, ahol nagyjából egy év volt akkor az átfutási idő, hogy asztalhoz jusson az ember. Mi viszont annyira határozottak voltunk, – pláne így, hogy fogalmunk sem volt róla milyen híres étterembe tévedtünk – hogy kerítettek nekünk egy asztalt. Elképesztő volt az egész és egyben hatalmas élmény.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik