Szórakozás

Bibliakörben „égi jelet” kapott egy férfi, így bukkant egy eltűnt kisfiúra

Három napja keresték a hároméves texasi gyereket.

Fura előzmények után bukkant rá egy férfi arra a texasi kisfiúra, akit napok óta hiába kerestek a rendőrök és az önkéntesek.

A Magnolia városában élő hároméves fiú, Christopher Ramírez október 6-án délután fél 2 körül ért haza az anyjával és a nagymamájával egy kisebb ügyintézésből, és míg a két felnőtt kipakolta a kocsit, a kisfiú elkezdte hajkurászni a szomszéd kutyáját.

Aztán a kutya visszatért – Christopher viszont nem.

A rendőrség másnap nagy erőkkel indult a keresésére: helikopterekkel, quadokkal, krosszmotorokkal,  drónokkal, kutyákkal kutatta át a környéket, és több mint száz önkéntes is a gyerek nyomába eredt. Mindhiába.

Három nappal később egy helyi férfi bukkant rá a kisfiúra. A KPRC helyi csatornának nyilatkozott az esetről.

Bibliakörben voltam, mint minden péntek este, és többen is erről az elveszett gyerekről beszéltek, én nem is hallottam az esetről előtte. Később úgy éreztem, mintha a Szentlélek megszólítana: meg kell találnod azt a fiút. Az erdős területen fogsz kutatni utána.

Másnap reggel a meg nem nevezett férfi beállt a keresők közé. Néhány órányi kutatás után az erdős területen zajt hallott – először azt hitte, egy állat van a fák között, de hamar kiderült, hogy a kisfiúra bukkant. Azt mondja, a gyerek nem reszketett, kicsit sem tűnt idegesnek, és ezt erősítette meg a megyei seriff is, aki szerint a kisfiú mosolygott, jó közérzetnek örvendett, miután megtalálták. Hogy ennyi ideig hogy bírta ki az erdőben, nem tudni.

Christopher Ramírezt a biztonság kedvéért kórházba szállították megfigyelésre, de valószínűleg nem lesz szükség arra, hogy hosszabb ideig bent tartsák.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik