Szórakozás

Elszabadult a pokol, amikor a mélyen vallásos szülők tudomást szereztek lányuk titkos karrierjéről

YouTube / No Jumper
YouTube / No Jumper
A texasi Addison Sins 19 éves korában költözött el otthonról, hogy és pornós karrierbe kezdett. Mivel nem akarta megbántani vallásos szüleit, nem árulta el nekik, mivel foglalkozik, azonban egy apró hiba elég volt ahhoz, hogy mindenre fény derüljön.

Az egész addigi életem darabokra tört, elszabadult a pokol

– mesél Addison Sins texasi erotikus modell arról a pillanatról, amikor a szülei rájöttek, hogy mivel foglalkozik. A fiatal nő egy zárt, vallásos közösségben, szigorú szabályok között nőtt fel, miközben csak a szabadságon járt az esze – írja a LadBible című brit bulvárlap.

Addison azt mondja, a családjával minden vasárnap és szerdán templomba jártak, minden este együtt vacsoráztak, neki nem lehetett saját telefonja, nem sminkelhette magát, és elképzelhetetlen volt, hogy bemenjen a városba szórakozni a barátaival. Éjszaka kezdett el kiszökdösni otthonról, hogy a barátaival együtt lógjanak és igyanak.

Egy augusztusi podcastban Addison elárulta, hogy nem sokkal a tizennyolcadik születésnapja előtt, a templomban, egy pap vette el a szüzességét, akit akkor már vagy öt-hat éve ismert. Akkoriban nem élte meg ezt nagy ügyként, de ma már úgy látja, valószínűleg ennek is szerepe volt abban, hogy a pornóipart választotta.

Addison tizenkilenc évesen költözött el otthonról, és pornózni kezdett. Amikor először került fel egy magazin címlapjára, és megkérdezték tőle, hová küldhetik a tiszteletpéldányokat, véletlenül a szülei címét adta meg. A szülei nem elégedtek meg azzal, hogy kitagadták, és közölték vele, hogy többé nem mehet haza, néhány régi barátját is ellene fordították.

A koronavírus-járvány elszabadulása után Addison felhagyott a pornózással és homeoffice-ba vonult. Vett magának egy kis farmot, ahol békében él, és közben az OnlyFans című, előfizetéses felnőttoldalra gyárt erotikus tartalmat. Azt mondja, ma már a újra normális viszonyban van a szüleivel is, igaz, az online karrierjéről csak az anyja tud, az apja nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik