Szórakozás

Király L. Norbi befejezte az éneklést, inkább tűsarkúban rúdtáncolni kezdett

Dolgok, amiket nem láttunk jönni.

Bizonyára még mindig sokak emlékeznek Király L. Norbira, a 2010-es X-Faktor rekedtes hangú énekesére. Kiderült, az éneklést befejezte, helyette új hobbija van: a rúdtánc. A Blikk megkérdezte őt ennek apropóján.

Fél éve kezdtem el rúdtáncolni. Az egész úgy jött, hogy valamelyik közösségi oldalt pörgettem, és megláttam egy ilyen videót. Tetszett, mert nagyon látványos volt, és persze tudtam, hogy rengeteg benne a kihívás. Kerestem egy tanárt, és az első óra után otthon is felszereltettem egy rudat, azóta pedig hetente legalább ötször gyakorlok

– kezdte a sztorit Király L. Norbi, aki tudja, kissé szokatlan, amit csinál, bár kétségtelen, óriási energiákat kell megmozgatni, hogy olyan mozdulatokat hozzon össze a rúdon, melyeket videóiban látni.

Nem megszokott, hogy egy pasi ezt csinálja. Én is megkaptam már, hogy mi ebben a teljesítmény, hiszen csak pörögni kell a rúdon. Pedig ez nem igaz. Teljes testes edzés, ami minden izomcsoportot megmozgat. Céljaim is vannak vele, már szóba került, hogy indulok valamilyen megméretésen is. Persze nem vagyok versengő típus, így nem biztos, hogy az az én világom lenne. Később szeretnék oktatni, sőt, az is benne van a pakliban, hogy fellépéseket vállalok. Már volt is megkeresés, de végül az nem jött össze. Tudom, hogy sok tévhit van a rúdtánccal kapcsolatban, de füstös bárokban én sem lépek majd fel. Számomra ez kihívás, azért is vettem fel azt a húsz centis magassarkút, mert nehezítő tényező. A sport részén felül van egy úgynevezett exotic pole irányzat is, amely inkább erotikus, én ezt ötvözöm a klasszikus rúdtánccal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik