Szórakozás

Balhézni kezdett az edzőteremben, mert póló nélkül gyúrt egy srác

Nick Nush / TikTok
Nick Nush / TikTok
Fura videót töltött fel a TikTokra egy amerikai srác. A felvételen az látható, hogy egy fiatal férfi beleköt, majd az arcába mászik, mert levette a felsőjét az edzőteremben.

Egy Nick Nush nevű, pennsylvaniai férfi egy edzőteremben a hátizmain dolgozott. Hogy lássa, mindent jól csinál-e, levette a pólóját és videózni kezdte magát hátulról. Néhány perccel később feltűnt egy fiatal férfi, és pár méterről videózni kezdte őt, majd káromkodva szitkozódott – írja a LadBible című brit bulvárportál.

A fiatal férfinek nem tetszett, hogy Nush félmeztelenül van egy nyilvános edzőteremben, ezért kötekedni kezdett vele, majd odament hozzá és egészen az arcába mászott. Nush nem értette, hogy mi történik, miért veszekszik vele a másik férfi. Az incidens szerencsére nem fajult tettlegességig.

Nush kamerája mindent rögzített, ő pedig úgy döntött, feltölti a videót a TikTokra. A felvételt néhány nap alatt közel öt és félmilliószor nézték meg. A kommentelők Nushnak adnak igazat, és dicsérik, amiért higgadt tudott maradni a feszült helyzetben.

@nicknush0

Got cursed out at the gym🤷🏼‍♂️ ##fyp ##foryou ##viral ##angryman ##gym ##gymhumor

♬ original sound - NickNush

Ajánlott videó

Olvasói sztorik