Szórakozás

Valami különcnek gondolják a frizurája miatt, pedig jó okból viseli

Nem mindennapi a látvány.

Sokakat meglep Stu Turner a frizurájával. Korábban nagy szakálla és hosszú haja volt, ezt leváltotta egy egészen furára, ahol csak egy karikát ad ki a feje tetejétől a pajeszán keresztül és az állán ér össze.

De az egész még a lezárások előtt kezdődött. Megfogadta, hogy addig nem vágja le a haját és a szakállát, míg vissza nem tér az irodai munka. Csakhogy, amit három hónapnak gondolt az elejéén, 18 hónap lett végül – írta a Wales Online.

Végül visszament a munkahelyére dolgozni, de úgy gondolta, nem csak levágja a szakállát és a haját, hanem valamilyen jó célra felajánlja. A haját egy rákos gyerekekkel foglalkozó alapítványnak ajánlotta fel, hogy parókákat készítsenek belőle.

Emellett, hogy a még több pénzt gyűjtsön a rákos betegek megsegítésére. Az ötlete az volt, hogy ha valaki pénzt adományoz, az szavazhat, milyen hajat és szakállat készítsen magának. Illetve, attól függően, mekkora összeg jön össze, tartja meg magának az új stílust.

A lehetőségek között olyan frizurák voltak, mint az ananász (ananászminta oldalt és hátul, fent pedig a levelekhez hasonlóan hosszabban megtartva, felzselézve), Vanilla Ice sérója, a „hajsziget” (ahol egy kis szigetként legelöl még van haja az embernek, de körülötte már kopaszodott) és a körhaj.

Ez utóbbi nyert, és noha sokan valami Z-generációs bolondságnak gondolják, gyűjtött végül össze Turner több mint ezer fontot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik