Szórakozás

Épp hogy csak szakított a világ leggazdagabb emberével, máris a Kommunista Kiáltványt pörgeti Grimes

Még a végén kiderül, hogy világnézeti különbségek miatt mentek szét Elon Muskkal.

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy a szakított a nemzetközi sztárvilág egyik legfurább párosa, Elon Musk és Grimes. Három évig voltak együtt, ez idő alatt született meg kisfiuk, a kis X Æ A-Xii Musk, akit a szakítás után is közösen fognak nevelni a szülők, akik egyébként békében váltak el, és a jövőben is igyekeznek jóban maradni.

Hogy mi állhat a szakítás hátterében, azt egyelőre csak találgatja a világ, most mindenesetre olyan helyzetben kapták lencsevégre Grimes-t, ami alapján akár arra is gyanakodhatunk, hogy valamilyen világnézeti különbség adódhatott kettejük között. Az énekesnőről olyan képek kerültek napvilágra, amint épp Karl Marx Kommunista Kiáltványát tanulmányozza elmélyülten.

 

View this post on Instagram

 

☘︎࿎ (@grimes) által megosztott bejegyzés

Később maga Grimes az Instagramján tisztázta a fotó születésének hátterét. Mint írja, nagyon idegesítette, hogy a paparazzi nem szállt le róla, ezért úgy gondolta trollkodik egyet azzal, hogy engedi lefényképzeni magát Marx művével.

Aztán egy bekezdéssel lejjebb magyarázatot is fűz a dologhoz, miszerint még mindig Muskkal él és nem kommunista, habár a Kommunista Kiáltványban rengeteg érdekes elgondolást talált. Ennek ellenére sokkal inkább izgatja a fantáziáját a mindenkire kiterjedő alapjövedelem ötlete, amihez szerinte leginkább a kriptopiacon át vezethet az út.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik