Szórakozás

Botrányt rendezett anya, miután kiküldték óráról a 12 éves lányát a ruhája miatt

TikTok / Khalesei Holt
TikTok / Khalesei Holt
Nagyon kiborult egy amerikai anya, amikor azzal hívták fel az iskolából, hogy a lányát kiküldték óráról, mert a tanára nem találta megfelelőnek a ruházatát. A nő videósorozatban közvetítette a TikTokon, amint bement a lányáért az iskolába.

Felháborodva ment be a lányáért az iskolába egy amerikai anya, miután arról értesítették, hogy a 12 éves lányát az egyik tanára kiküldte tanóráról, mert nem találta megfelelőnek az öltözékét –írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Az anya végig videózott, amíg az iskola alkalmazottjával és az igazgatónővel beszélgetett. Az iskola alkalmazottja ezért biztonsági őrt akart hívni, míg az igazgatónő ügyvédekkel fenyegetőzött.

@khalesei_holt

♬ original sound - Khalesei holt

A felvételen a lány is megjelenik, így látható, hogy egy melegítőnadrágot, és pólót visel, melyből kissé kilátszik a hasa és a háta. Az anya azt mondja, már az nevetséges, hogy egy 12 éves gyereknek öltözködési szabályoknak kell megfelelnie, de lánya egyébként sem sértett meg semmilyen előírást.

@khalesei_holt

♬ original sound - Khalesei holt

A hozzászólókat megosztotta az ügy. Egy részük szerint nincs semmi baj a lány öltözékével, mások azonban úgy vélik, nincs helye az iskolában a ruhából kivillanó deréknak.

Az iskola vizsgálja az ügyet, egy szóvivő a Daily Starral azt közölte, hogy a lányt, a tanulmányi előmenetelét illetően nem érte hátrány, az igazgató pedig nem kívánja kommentálni a történteket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik