Szórakozás

Jövő héten nyit Eminem étterme, spagettizni máshol semmi értelme

ePro Team: Support for Eminem & Shady Records / Youtube
ePro Team: Support for Eminem & Shady Records / Youtube
Az édesanyja spagettije mellett oly sok mindenről szövegelő rapper szeretett városában, Detroitban nyitja meg a tésztákra specializálódott éttermét Mom's Spaghetti néven. Egy helyet, ahol még tésztás szendvicset is lehet majd enni.

Az izgalmas és kissé bizarr hírt – hogy Eminem saját, mémmé váló szövege után szabadon éttermet nyit Mom’s Spaghetti néven Detroitban, azaz a városban, ahol felnőtt – egy helyi tévécsatornán futó reklámban jelentették be a múlt héten.

A 30 másodperces reklámfilmben – melyről a LADBible is beszámolt – Eminem, valódi nevén Marshall Mathers egy eredetileg kínai kaja tárolására használt dobozzal a kezében látható, amin az étterem logója egy villával átszúrt szív van.

A reklám megmutat néhányat azokból a finomságokból is, amiket a hely étlapján kínálnak majd a szeptember 29-i megnyitó után. Az étteremben nem csak olyan az Egyesült Államokban tradícionálisnak számító ételeket lehet majd enni, mint a húsgolyós spagetti, hanem olyan furcsa összeállításokat is, mint a spagettis szendvics.

 

Aki nem tudná, miért szokás ezt az ételt Eminemhez kötni, annak álljon itt a 2002-es 8 Mile, azaz 8 mérföld című film főcímzenéjének, a Loose Yourselfnek a klipje, amiben a rapper így fogalmaz:

A tenyerei izzadnak, a térdei gyengék, a karjai nehezek,
Már hányás van a pulóverén, anya spagettije.

A hírek szerint az étterem a Union Joints étteremcsoporttal való együttműködés része. A cég korábban már dolgozott együtt a rapperrel: más helyszíneken, időszakos, azaz pop-up jelleggel nyitottak már éttermeket ugyanezzel a névvel, és még a detroiti egészségügyi dolgozóknak is küldtek spagettiszállítmányt a koronavírus-járvány elején.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik