Szórakozás

Survivor: Nagy Alex néhány éve zokogva adta volna fel a játékot, ha megkapja azokat a jelzőket, amiket most kapott a társaitól

A többiek úgy érezték, hogy szinte az összes negatív tulajdonság rá a legjellemzőbb.

A zsákmányszerző játékban a versenyzőknek azt kellett megtippelniük, hogy a Joe által felsorolt jellemzőket a többség kivel párosította össze. A negatív csúcstartó egyértelműen Nagy Alex lett, akit a társai – legalábbis a celebek között – a leggyengébbnek, a legkényesebbnek, a leghisztisebbnek és a legszürkébbnek tartanak, emellett pedig azt is gondolták, hogy a színésznővel a legnehezebb együtt élni és ő érdemli meg legkevésbé a fődíjat.

Kapcsolódó
Survivor: Elsózták Nagy Alex babját, ezért elvonult sírni a tengerpartra
A csapattársai már nehezen bírják az érzékenységét.

Nagy Alex meglepően jól viselte az erős kritikát, de aztán elmondta, hogy néhány éve még biztosan máshogy kezelte volna a dolgot.

Évekkel ezelőtt, ha megkaptam volna ezt a pár jelzőt – talán nem is kellett volna ennyi, csak fele ennyi – zokogtam volna valamelyik pálma tövében és megmondtam volna, hogy kész, ennyi, hazamegyek. Pont ez az öröm számomra, hogy eltelt pár év, tudtam dolgozni magamon és azt érzem, hogy az, hogy mit mondanak mások, az nem definiál engem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik