Szórakozás

Nagy Alex kiakadt a Survivor játéka után: Egy ember élete fontosabb, mint egy kontaktlencse

RTL Klub
RTL Klub
Sabirát osztotta ki a tűz körül.

A Survivor indulása óta a Huraca’n törzs először veszített játékot a Yucanaval szemben, ezért már önmagában is feszültség volt a táborban. Nagy Alex viszont amiatt is háborgott, mert szerinte a csapat nem volt fair Zsolttal.

Mivel a játékban hat embernek kellett részt vennie, ezért a Huraca’n egyik tagjának ki kellett állnia. A verseny során többször is a víz alá kellett merülniük, ezért Sabira nem szeretett volna részt venni a feladatban, mert félt, hogy elhagyja a kontaktlencséjét. Így az úszni nem tudó Zsolt volt kénytelen beállni, ami Nagy Alex szerint nem volt korrekt döntés.

Szerintem Sabira simán megijedt a feladattól, hogy mit kell csinálni és nem akart gyengének tűnni. Biztos, hogy létező dolog ez a kontaktlencse dolog, de akárhogy teszem mérlegre, akkor is valakinek az élete fontosabb, mint a kontaktlencse

– mondta a színésznő.

Kapcsolódó
Survivor: Filipánics Bálint agyhalottnak nevezte Niltont
Szerinte ő a csapat leghaszontalanabb tagja.

Sabira úgy érezte, hogy az ő félelme el lett bagatellizálva:

Alexen nagyon éreztem, hogy neheztel rám, viszont nem akartam kockáztatni a szememet. Semmi más nem érdekelt, csak az, hogy lássak, mert nekem ez a gyengeségem, hogy félek attól, hogy nem látok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik