rtl klub
Szórakozás

Sebestyén Balázs már cikinek tartja a 15 évvel ezelőtti mellszőrét

Hogy tudtam ezt vállalni? – teszi fel a kérdést a műsorvezető.

Jézusom, mit találtam.🤣🤣2006-os Epizód magazin poszter!🤣🤣🙈🙈 Azt hiszem, meg kell keresnem az összes régi Bravo és Popcorn magazint, hátha találok még valami gyöngyszemet magamról…🤣🤣🙈🙈#hogytudtameztelvállalni🤣🤣#azamellszőr🤣🙈

– írja Sebestyén Balázs a legfrissebb Instagram-posztja mellé. A tizenöt évvel ezelőtt készült fotó egészen nagy sikert aratott követőinél, konkrétan többen felültek a poénvonatra a „Kínából rendelt Brad Pitt”-féle viccekkel.

Egyébként az Epizódnak az volt a jelmondata: „a tévésztárok magazinja”.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.
Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.