Szórakozás

Totem: Hamvai PG ment haza, miután megkérte a többieket, hogy rá szavazzanak

TV2
TV2
Ennek ellenére nagy volt a sírás.

Legutóbb a Farkasok csapatának tagja, Krausz Gábor esett ki a Totem versenyéből, most azonban a Szarvasok bukták el a játékot, így nekik kellett szavazást tartaniuk. A csapat megbeszélte, hogy a hosszú ideje sérülten szereplő Hamvai PG-nek adják a szavazatot jelképező nyílvesszőjüket, akit így nem ért meglepetésként, hogy párbajoznia kell.

Kapcsolódó

A dj azonban okozott meglepetést, amikor megnevezte ellenfelét. Még legjobb barátja, Leó sem értette, hogy miért Oczella Krisztinát választotta, de utóbbinak sikerült győznie. A búcsú könnyes volt, de Hamvai a távozásakor még belerúgott egy utolsót Csősz Boglárkába.

Büszkén távozom. Mindvégig az az ember voltam, aki vagyok. Rettentő sok jó dolgot és hidegrázást kaptam a Zalánnak köszönhetően és annak a négy embernek köszönhetően, aki ott ül felül. Nagyon jó volt itt lenni. A legfontosabb, amit megélhettem, az a bajtársiasság. Nem lesz most egyszerű nektek négyőtöknek, mert ott egy ötödik személy köztetek, akivel ha akartok, ha nem, csapatként kell dolgoznotok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik