Szórakozás

Aranyláncokat ültetett a haja helyére egy zenész

Milyen szép csillár!

Dan Sur azt állítja, hogy ő az első ember ezen a bolygón, aki aranyláncokat operáltatott a fejére „hajnak”. Egészen pontosan horgokat, amelyekre a láncokat beakaszthatja.

Azt meséli, valami olyat akart, ami senki másnak nincsen.

Az igazság az, hogy valami mást akartam, mert láttam, hogy mindenki festeti a haját. Remélem, most nem kezd el mindenki utánozni

idézi a reggaeton zenészt a LadBible.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dan Sur (@dansurig) által megosztott bejegyzés

Az biztos, hogy reklámfogásnak nem rossz. Áprilisban lehetett a műtéte, azóta a Tiktokon a követőinek a száma 12 ezerről 1,9 millióra bővült, az Instagramon is több tízezerrel többen követik.

Nem ő az első, aki fura testdísszel lép a nyilvánosság elé. A rapper Lil Uzi Vert több millió dollárt költhetett el arra, hogy egy rózsaszín gyémántot ültessenek a homlokára (-ba?). Neki mondjuk a népszerűsége ezt annyira nem követelte meg, addig is ismert rapper volt már.

Éppen a héten számoltunk be róla, hogy egy fesztiválon majdnem komoly veszteség érte. Beugrott a tömegbe, ahol kiszakították a homlokából a gyémántot. Komolyabb baja nem lett, a 24 millió dolláros, azaz 7 milliárd forintos (!) gyémánt is előkerült.

Kapcsolódó
Beugrott a közönség közé, azok meg kitépték Lil Uzi Vert 24 milliós homlokgyémántját
Valaki Gollamnak képzelte magát, és nem tudott ellenállni a rapper homlokán lévő ékszernek.

Sokan felvetik, mennyire veszélyes egy ilyen ékszer, amire Simon Babaev, az implantátumot beültető ékszerész vállalat, a Eliantte & Co szóvivője azt nyilatkozta, hogy semmivel sem jobban, mint egy akármilyen másik piercing.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Marni Life( NO STYLIST)1600 (@liluzivert) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik