Szórakozás

Lemezszerződést kapott a munka közben énekelgető vízvezeték-szerelő

Egy lemezkiadó tulajdonosánál dolgozott hat napon át egy leichestershirei vízvezetékszerelő. Munka közben énekelgetett, mire végzett, készen várta a lemezszerződése.

Kevin Crane, 49 éves vízvezeték-szerelő három fürdőszobát hozott rendbe Paul Conneally, a loughboroughi New Reality Records tulajdonosának otthonában 2020 tavaszán, a koronavírus-járvány miatti első lezárások idején. Crane munka közben gyakran énekelt együtt a rádióval, a 62 éves Conneally pedig felfigyelt a hangjára – írja a BBC.

Miután a kiadótulajdonos megdicsérte a hangját, Crane elárulta neki, hogy van otthon egy kis stúdiója, ahol a saját dalait szokta felvenni. Elküldött néhány számot Conneallynek, akit lenyűgözött a 80-as éveket idéző, mégis modern dalok minősége. A kiadó azonnal lemezszerződést ajánlott a vízvezeték-szerelőnek.

Crane, akinek nemrég jelent meg Why can’t i be you? című debütáló albuma azt mondja, hihetetlenül boldog, amiért lehetőséget kapott. Bár fiatalabb korában énekelt néhány zenekarban, eddig leginkább a saját örömére, hobbiból írt dalokat. A lemezével kapcsolatban nincsenek nagy elvárásai. Szeretne más zenészeknek is dalokat írni, de ha ez nem történne meg, akkor is remek érzés, hogy idáig eljutott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik