Szórakozás

Videón, ahogy teljesen kivetkőzik magából egy eszét vesztő utas egy repülőn

TikTok / FunnyDenny
TikTok / FunnyDenny
Rémisztő jelenet játszódott le egy amerikai utasszállítón.

A rendőrök szállítottak le egy férfit szeptember hatodikán az American Airlines légitársaság egyik járatáról, amikor a gép földet ért a Utah államban található Salt Lake City városában, miután az utas magából teljesen kivetkőzve, állatias hangokat adva rendezett rasszista kijelentésekkel tarkított jelenetet utazás közben. A férfi rémisztő viselkedéséről az egyik utas készített videót, amit aztán a TikTok-oldalán hozott nyilvánosságra.

A felvételen látni, ahogy a férfi vicsorítva hörög az ülésén ülve, miközben a maszkját majszolja, majd miután a személyzet tagjai megpróbálták megnyugtatni, „rasszista, szexista és ellenséges” kijelentéseket kezdett el tenni. A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint üvöltözni kezdett egy ázsiai származású nővel, aki a hátát egyengetve felállt, közölve vele, hogy üljön le.

Ezután az egyik utaskísérővel közölte, hogy a nő és a mellette ülő ember „nem tartozik ide”. A férfit végül a leszálláskor rendőrök köszöntötték, akik levezették őt a gépről.

@funnydenny

God bless flight attendants and pilots for what they have to deal with. ##kevin ##americanairlines ##lax ##slc ##meltdown ##flightattendant ##labourday

♬ original sound - FunnyDenny

A Salt Lake City nemzetközi repülőtér szóvivője a Fox13 televíziónak megerősítette, hogy egy utast levezettek a gépről, és közölte, hogy a férfit kórházba szállították kivizsgálásra, majd nyilvános részegség vádjával indítottak eljárást ellene. Az American Airlines szintén megerősítette, hogy egy utast rendőrök vittek le a járatukról.

Kapcsolódó
Az üléshez kötöztek egy nőt, miután vetkőzni kezdett az utasszállítón
Kötéllel, szigetelőszalaggal és biztonsági övvel rögzítették az üléshez, hogy leállítsák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik