Szórakozás

Sztárban Sztár leszek!: Pápai Joci elsírta magát egy 19 éves versenyző produkcióján

tv2
tv2
Részben azért, mert féltette a jelentkezőt a sok csalódással járó popszakmától.

A tizenkilenc éves, magát lámpalázasnak tartó Ceglédi Ágnes egy Adele-dallal, a When We Were Younggal állt színpadra a Sztárban Sztár leszek!-ben. A produkció első tíz másodperce után azért már lehetett látni, hogy most nem trollkodni érkezett valaki a színpadra, hanem például megríkatni Pápai Jocit, aki nehezen tudta érzelmeit kordában tartani a dal alatt.

Annyira sok mindent adtál ezzel a dallal nekem. Rég hatottak így rám. Csodálatos vagy, annyira tehetséges vagy, ékszerdoboz vagy.

Később még több magyarázatot adott arra, mitől hatódott meg.

Az apasággal kapcsolatosan, tudod, az elengedés, hogy kiengedsz valakit a nagyvilágba, nekem ez a dal ez volt. Most a fiam gitározik, most hallottam úgy gitározni, ahogy kell, megláttam magam benne. Hogy milyen kemény út ez, hogy nem biztos, hogy akarom ezt. Féltettem őt is (a mostani versenyzőt – a szerk.), ezért kezeltem félve, mert olyan volt nekem, mintha a saját gyerekemet kellene… hogy neki mi a jobb? Akarnám-e egy ilyen műsorba?

Mivel mind a négy zsűritag szerette volna csapatában tudni a lányt, neki kellett választania, ő pedig Tóth Gabival szeretne majd dolgozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik