Szórakozás

Élve, egy patakban találták meg a pénteken eltűnt hároméves kisfiút

A biztonsági kamera felvételei viszont komoly riadalomra adnak okot.

Csodával határos módon élve találtak rá hétfőn egy ausztráliai kisgyermekre, akinek még pénteken veszett nyoma.

Mint a Ladbible írja, a hároméves, autizmussal élő Anthony pénteken, kicsivel dél után tűnt el. Ezt követően több mint százan, rokonok, rendőrök, önkéntesek indultak a keresésére, az idő azonban rohamosan telt, és minden egyes perccel valószínűbb lett, hogy a kisfiú nem kerül elő élve.

Hétfő éjjel azonban megjelent egy bejegyzés az ausztrál rendőrség Twitter-oldalán, melyben arról adtak hírt, hogy életben találták meg a gyereket, akit már be is vittek a legközelebbi kórházba kivizsgálásra.

Anthony apja megrendülve nyilatkozott a sajtónak, miután megtudta, hogy fia biztonságban van.

Négy napja bokorról bokorra járok, a fiamat keresem. A rendőrség megtalálta! Megtalálták!

Anthonyt egy patakban találták meg, de hogy miként került oda, rejtély, és mivel a kisfiú még nem beszél, borítékolható, hogy nem is jönnek rá egykönnyen az illetékesek.

Ha ez nem lenne elég, a fiú keresztapja, Alan Hashem tovább borzolta a kedélyeket, mikor arról beszélt, amikor visszanézte, hogy mit rögzítettek a biztonsági kamerák, azt kellett látnia, hogy bizonyos felvételek hiányoznak. Pontosan azok, amik Anthony eltűnése idején kellett, hogy készüljenek. A rendőrség mindenesetre megkezdte a nyomozást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik