Szórakozás

Hátborzongató, amit egy kidobó tesz a részeg vendégekkel

Egy félelmetes üzenetet kapott fel az internet népe, hátborzongató, ha valódi.

A Redditre került fel egy fotó egy cetliről, ami azt magyarázza, hogy annak címzettje miért kelt fel meztelenül egy vadidegen lakásában. Noha az üzenet célja az átmulatott éjszaka utáni megnyugtatás, ennek inkább pont az ellenkezőjét éri el.

A lapon ez olvasható: „Ne pánikolj! A felső fiókban van paracetamol, és oldalt egy palack víz. A fürdőszoba szemben van.”

Ezek után egy kérdés-válasz rész következik:

Hol vagyok?

A vendég hálószobájában a kidobónál, akivel tegnap este beszélgettél. Nem voltál olyan állapotban, hogy egyedül hazamenjél, nem akartál/tudtál taxiba szállni és egy barátod se reagált a telefonhívásodra.

Ezután a „Hol van..” rész következik: a telefon a párna alatt, az ágy szélén, ahogy az ékszerek is,

a ruhák pedig a mosógépben vagy a szárítóban. Pár nagy méretű pulcsi a polcon.

Végül a most mi legyen kérdés áll a lapon, erre is vannak válaszai a kidobónak. Kilopózhat az üzenet címzettje egy szó nélkül, azt is elmagyarázza, merre van a belváros. De maradhat az ágyban is,

tiszta törölköző a korláton, étel a hűtőben, matrica, rajta a WiFi-jelszóval valahol a nappaliban, Netflix a tévén, és egy kutya is van, aki szereti, ha játszanak vele.

Wholesome Bouncer from MadeMeSmile

Az üzeneten a legtöbb kommentelő eléggé kiakadt, hogy lehet valami ennyire hátborzongató, és az első, ha ezt látnák az, hogy megnézzék, nincs valami sérülésük és hívják a rendőröket. Olyanokat is írnak, hogy meztelenül felkelni egy idegen lakásban?, mintha egy sorozatgyilkosról szóló film kezdete lenne.

Mások viszont arról írnak, hogy a levél nyilvánvalóan kamu.

Szerintetek?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik