Szórakozás

Heti 88 ezer forintnyi összeg fejében tartja a kapcsolatot a volt barátjával

Amerika.

Haley Pierce flörtölős üzeneteket talált barátja Tinderén, amin annyira felhúzta magát, hogy azonnal szakított. Épp egy hotelben töltöttek el egy estét, de azonnal megszakította kétéves kapcsolatukat. A srác teljesen kiakadt, mutatjuk, vagyis mutatja Pierce:

@groguthecarebear

Like how you cheat and YOU the one crying?😂 ##cheaters ##cheater ##fypシ ##foryoupage ##JifRapChallenge ##NeverStopExploring ##UltaSkinTok

♬ original sound - Haley Pierce

Mindenhol letiltottam. Másnap olcsó virágot, csokit és egy plüsst ajándékozott, de nem működött

– meséli a nő a folytatásról.

Azóta viszont heti 300 dollárért, úgy 88 ezer forintért engedi, hogy kapcsolatban maradjon vele és a pénzküldő alkalmazáson üzeneteket írjon neki.

Felhívott a testvére telefonján és azt mondta, odaadja az összes pénzét. Azt mondtam neki, hogy küldjön 300 dollárt, és akkor beszélek vele. Megtette.

Először csak a CashAppen keresztül engedte a férfit beszélni vele, de aztán „felajánlotta, hogy vesz nekem ételt”.

Pillanatnyilag nincs biztos bevételi forrásom, szóval csak arra használom, hogy kaját vegyen nekem. Pár nappal ezelőtt, elvitt a plázába és költött rám újabb 300 dollárt

idézi a Mirror Pierce egy azóta – nem meglepő módon – törölt TikTok-videóját.

A nő azt mondja, exe azt reméli, hogy a pénzzel visszaszerezheti, de ő mondta neki, hogy erről ne is álmodjon. Egyszer, februárban már volt egy hasonló körük, de áprilisban újra összejöttek. Még egyszer nem követi el ezt a hibát, állítja Pierce.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik