Szórakozás

Szecsődi Kari: Ha tudnék szülni, már rég át lennék operálva

Ez lenne az egyetlen ok, amiért vállalná a nemváltó műtétet.

A Megasztár negyedik szériájában, 2008-ban még Szecsődi Károlyként ismerte meg az ország, de már hosszú évek óta nőként éli az életét Szecsődi Kari, aki Osváth Zsolt vendége volt. A külföldön élő 29 éves énekes egyebek mellett arról is beszélt, hogy a mellműtéten kívül semmilyen mesterséges beavatkozáson nem esett át, ugyanis ezek nélkül is nőnek érzi magát.

Nem vagyok teljesen átműtve és nem is tervezem. 21-22 évesen még azt mondtam, hogy addig nem leszek boldog és az életemet nem fogom tudni úgy élni, ahogy szeretném, amíg nem leszek átoperálva, de az évek, a kapcsolataim és a tapasztalataim miatt rájöttem, hogy az én életemben ez teljesen felesleges. Nekem teljesen mindegy, hogy ott mi van vagy mi nincs. Én mindig azon voltam, hogy mentálisan, lelkileg megpróbáljak úgy élni, mint egy nő. Pedig bántottak sokan, hogy miért nem műttetem meg legalább az orrom vagy miért nem hormonozok

– mondta Kari, aki hozzátette, egyetlen dolog miatt vállalná a műtétet.

Ha valaki azt mondja nekem, hogy egy transzszexuális nő nem nő, az nem attól van nekem, hogy át van operálva vagy nem, hanem attól mondjuk, hogy tud-e szülni vagy nem. Ha tudnék szülni, már rég át lennék operálva. Nagyon szeretnék gyereket. Ha az operáció hozzá segítene ehhez, akkor, kérdés nélkül, de most azért, hogy nekem ott más legyen és azt mondjuk, hogy így vagyok nő, én ebben nem hiszek magammal kapcsolatban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik