Szórakozás

Hosszú nyelvével lett TikTok-sztár egy orosz lány

Az Oroszország leghosszabb nyelvével rendelkező Radmila Juszupova videói rendszeresen milliós nézettsége érnek el.

Hamar hatalmas sikert aratott a TikTokon az oroszországi Ufa városában született Radmila Juszupova, aki különös testi adottságának köszönhetően szerezett magának több millió követőt a videós közösségi oldalon. Ez nem más, mint a nyelve. Egészen pontosan annak nagysága.

Juszupova ugyanis hivatalosan is a leghosszabb nyelvű orosznak számít: a nyelve hegyétől a fogsoráig 11,8 centiméteres, a tövéig mérve pedig 14 centiméteres.

 

@radamaro

Monster 👉🏼👈🏼🥺

♬ Monster - LUM!X & Gabry Ponte

A Rada Maro néven szereplő húszéves nő a helyi sajtónak elmondta, 11 éves volt, amikor először tudatosult benne, hogy nyelvének hossza egyáltalán nem számít mindennaposnak. 2011-ben már az orosz tévében szerepelt, és 2018-ban már hivatalosan is orosz rekordként jegyezték fel nyelvének hosszát.

@radamaro

😅😅😅

♬ Любовь потом - KITTY MEAT

Nyelvének köszönhetően a közösségi oldalakon is nagy népszerűségre tett szert. Először az Instagramon, ahol 2017-ben csinált magának fiókot, de igazán a TikTok videómegosztón vált igazi sztárrá, ahol gyorsan több mint harmincmillió követőt szerezett, és videó rendszeresen többmilliós, nézettséget érnek el, és van olyan is, amint már több mint százmilliószor néztek meg.

@radamaro

Мне кажется я ему приснюсь 😂🙌🏻

♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] - Hoàng Read

A szentpétervári Lesgaft testnevelési egyetemre járó fiatalnak nem csak ez az egyetlen egy tehetsége van. Juszupova ugyanis imád dobolni, dalokat ír, sportversenyeket nyer, és képes csukott szemmel szétszedni és összeszerelni egy AK-47-es gépkarabélyt is.

@radamaro

Instagram- radmila.maro

♬ simple dimple - Tik Toker

A nő elmondta, hogy „természetesen” egy csomó „perverz, buja, kéjsóvár” embertől kap „obszcén üzeneteket, és ajánlatokat”, de ehhez már hozzá van szokva, és nem figyel rájuk, és hozzátette: a követőinek nagy többsége kedves ember, akik csak egy kis vidámságra vágynak.

@radamaro

🐍

♬ The Banjo Beat, Pt. 1 - Ricky Desktop

Ajánlott videó

Olvasói sztorik