Szórakozás

Totem: Novák Zalán megsérült, Hamvai P.G. pedig elsírta magát miatta

TV2
TV2
„Ez nem játék itt. Kibaszottul nem az” – hüppögte a dj.

Vasárnap este elindult a TV2 új formátumú realityje, a Totem – aminek első adásáról itt bővebben is írtunk – és aminek az első napján máris történt egy kisebb baleset. A Szarvasok csapata egy magasan lévő faágat akart elérni, de az ág letört és fejbe vágta az alatta álló Novák Zalánt, aki emiatt földre került és pár pillanatig megszólalni sem tudott.

Kapcsolódó
Tipikusan „közben végig a telefonomat nyomkodom” műsor a Totem – legalábbis az első rész alapján
Megnéztük a TV2 új kalandreality műsorának, a Totemnek az indulását. A show-t – a magyar mondavilág szellemét felidézve – a Bakonyban forgatták.

A csapattársai persze kétségbe estek és kiabálva kérdezgették, hogy jól van-e. A dolog Hamvai P.G.-t rázta meg a legjobban, aki szerint a többiek nem voltak elég elővigyázatosak az erdőben és vele ellentétben nem viselték a biztonságukat szolgáló kesztyűt és sisakot.

Ez nem játék itt. Kibaszottul nem az. Én láttam szemből. Kibaszottul megijedtem, pedig nem vagyok egy ijedős csávó. Játszani jöttünk, meg mindenki kurvára jól érzi magát, de nem veszik kellőképpen komolyan. Ha bejövünk az erdőbe, akkor kell a kibaszott kesztyű és kell a kibaszott sisak. Mi van, ha az egyik lányra esik rá?

– mondta a dj pityeregve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik