Szórakozás

Kayden Kross elárulta, miért kezdett el 18 évesen sztriptízelni

Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
A múltjáról, többek között a pályája kezdeteiről is mesélt Kayden Kross, pornósztár. Ő is azért kezdett karriert a szexiparban, mert sok pénzt akart keresni, ám közben egy nemes cél vezérelte.

Kayden Kross ma a pornóipar egyik legfényesebben ragyogó csillaga. Tavaly a nők közül másodikként nyerte el az év rendezőjének járó AVN-díjat, vagyis a felnőttfilmesek Oscarjat. Több millió dolláros vagyona van, és vőlegényével, a producer Manuel Ferrarával ők alkotják a pornóipar álompárját. A brit Sun Című bulvárlapnak adott interjúban Kross többek között arról is beszélt, hogyan került 18 éves korában a szexipar közelébe.

Kross elmondta, hogy 2003-ban pszichológiát tanult egy kaliforniai egyetemen. Hogy a tandíját és a megélhetését is finanszírozni tudja, minimálbéres állásokat vállalt, többek között pincérnőként, és egy lovastúra-vezetőként is dolgozott.

A munkahelyén volt egy póni, aki nagyon közel került a szívéhez. Egy napon azonban a ló megsérült, a tulajdonosa pedig úgy döntött, hogy mivel úgysem venné már hasznát, vágóhídra küldi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kayden Kross (@clubkayden) által megosztott bejegyzés

Kross elhatározta, hogy kerüljön bármibe, megveszi az állatot. Egy barátja tanácsolata neki, hogy ha gyorsan akar sok pénzt szerezni, próbálkozzon egy közeli sztriptízbárban. Kross az első éjszakán többet keresett, mint egyébként egy hónap alatt, bőven eleget arra, hogy kifizethesse a pónit.

Rögtön tudta, hogy ez az ő útja. Nem kell többé egy étteremben a főnökeinek és a kollégáinak olyan beosztásért könyörögni, ami mellett bejárhat az óráira. Mivel a táncosnők között ő volt az egyik legnépszerűbb, a sztriptízbárban senki sem szólt bele, hogy mikor és mennyit dolgozik, mégis rengeteg pénzt keresett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kayden Kross (@clubkayden) által megosztott bejegyzés

Kross két évig volt táncosnő, majd miután egy ügynök felfedezte, egy ideig szexlaponak állt modellt meztelenül. Egy évvel később ajánlottak neki először szerepet egy pornófilmben. Bár sokáig vívódott, és a családja is óva intette, végül igent mondott. Úgy érezte, a diplomájával messze nem tudna annyit keresni, amennyit a pornózással tud, még akkor sem, ha gyorsan kiöregszik a szakmából. Azt mondja, soha nem bánta meg a döntését, hiszen többet keres, mint azok együttvéve, akik annak idején azt mondták neki, hamar kiég és tönkremegy majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik