Szórakozás

Bevallotta a pornósztár, hogy veszített már el azért barátokat, mert lefeküdt a testvérükkel

Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP
Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP
Abella Danger rajongók kérdéseire válaszolt egy videóban, és valakiben az is felmerült, mit gondol, szabad-e randizni a legjobb barátunk testvérével. Ezután osztotta meg saját tapasztalatait.

A Barstool Sports Answer The Internet című videósorozatának vendége volt a 25 éves amerikai pornósztár, Abella Danger. A sorozat arról szól, hogy rajongók beküldött kérdéseit olvassák fel sztárok, és válaszolnak is rájuk. A felnőttfilmes az egyik kérdésre reagálva elmondta, hogy ő már veszített el azért barátokat, mert lefeküdt a testvérükkel.

A kérdés így hangzott:

„Ha egy srác összejön a Tinderen a legjobb barátja húgával, szabad-e folytatnia?”

Amire a felnőttfilmes úgy válaszol, hogy természetesen, hiszen mi másért „matcheltek” volna, csak ne mondja el a legjobb barátjának. Aztán megkérdezi a stáb férfi tagjait, hogy a srácokat zavarja-e, ha a legjobb barátjuk lefekszik a lánytestvérükkel.

Miután a stáb meggyőzi, a férfiak általában nem rajonganak ezért, ő így felel:

De feküdtem már la a barátaim testvéreivel, és őket nem érdekelte.

A visszakérdezés utáni reakciója azonban nem kicsit árnyalja ezt a képet: „Hát, nem tudom. Nem vagyunk már barátok azokkal a lányokkal, akiknek a testvéreivel lefeküdtem.”

Azonban a titkok felfedésével itt nem áll meg, hiszen egy olyan történettel folytatja a LADBible által bemutatott videóban, amikor egy nővel csak azért barátkozott össze, hogy szexelhessen a fiútestvérével, majd kérkedett is vele újdonsült barátnőjének.

Az ominózus videót itt lehet megtekinteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik