Szórakozás

Hagyján, hogy a riporter nem jutott szóhoz, de Esztergályos Cecília így is hatalmasat ment a Mokkában

tv2
tv2
Soha rosszabb riportalanyt.

Egy hónapja kiugrott Esztergályos Cecília csípője, akit meg kellett műteni emiatt. A Mokka stábja otthonában látogatta meg a színésznőt, aki megmutatta, hogyan lábadozik jelenleg.

Hederman Stellát küldte ki a TV2 Esztergályos otthonába, hogy feltegyen neki néhány kérdést, de a rutinos tévénézők azért számíthattak arra, hogy a riporterek nem igazán tudnak szóhoz jutni a 110 százalékon pörgő Esztergályos mellett.

Most is ez történt.

Már a bekapcsolásnál elveszett minden, Esztergályos bemutatta, hogyan kell a járókeretet használni, amit a csípőműtét után szükséges használnia.

Minden kiesik az ember kezéből. Nem azért, mert hülye. Vagy azért, mert hülye.

Ezután bemutatta eszközeit, amelyeket naponta használ azért, nehogy megerőltesse magát vagy hogy túl sokat nyújtózzon:

  • a cipőkanalat, ami fiók kihúzására alkalmas,
  • a grillcsipeszt, ami zsebkendőt, törülközőt is megragad.

3 perc 20 másodpercnél Esztergályos úgy dönt, átadja a szót a riporternek, de Hederman haja azért még tartogatott beszédtémát.

Na, megpróbálom átadni a szót a művésznőnek. Így eltakarod a szép arcodat, anyukám. Arra beszélj, és én erre vagyok. Akkor én ide állok neked, tessék

– mondta, majd odaállt Hederman orra elé. A hétperces riport utolsó harminc másodpercében épp sztorizás közepén van Esztergályos, mikor mindketten felpattannak a kanapéról, a színésznő ezt jelnek tekinti:

Kész van, ennyi? Kész, drágám. Még muszáj elmondanom, hogy a színházban az igazgatóság abban a pillanatban átváltoztatta a műsort. Majd ha legközelebb hosszabb ideig beszélhetek… csókollak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik