Szórakozás

Dühös posztban osztott ki mindenkit a walesi gazdi, akinek a kutyája dildót talált a parton

Az azonban jó kérdés, miért egy embereknek fenntartott klinikára vitte ezután.

A Facebookon fakadt ki egy walesi kutyatulajdonos, mert a reggeli séta során egészen szokatlan és oda nem illő dolog kerül a kutyája szájába. A bejegyzés nagyot futott a közösségi oldalon, majd aztán hamar felkerült a Twitterre is, a Ladbible is itt szúrta ki.

Bejegyzésében a pórul járt gazdi azt írja, gyanútlanul sétáltak a parton, amikor Keith nevű kutyája ráakadt egy dildóra.

Egyszer csak láttam, hogy szalad felém, miközben egy nagy gumi f*sz lóg ki a szájából. Ha már szabadtéren mókáztok, utána legalább dobjátok ki, vagy vigyétek haza a dildótokat.

Mivel a szexuális segédeszközön potenciálisan bármi lehetett, a gazdája azonnal orvoshoz indult Ketih-tel, itt azonban vett egy kissé érdekes fordulatot a történet. A páros ugyanis olyan egészségügyi intézetbe ment először, amelyet embereknek tartanak fennt, így nem túl meglepő módon távozásra szólították fel őket,

mivel Keith egy kutya.

Ezután mentek állatorvoshoz, aki aztán megvizsgálta a kutyát és az eszközt is, és mindenkit megnyugtattt, hogy az állatnak kutyabaja.

A feldühödött posztíró egyébként azt is megjegyezte írásában, ha valaki magára és a dildójára ismer, nyugodtan vegye fel vele a kapcsolatot, szívesen visszaadja a segédeszközt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik