Szórakozás

Barbra Streisand inkább a Beyoncé-Will Smith párossal nézte volna a Csillag születiket

WARNER BROS / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP
WARNER BROS / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP
A Cooper-Gaga-féle verzió sikerével viszont nem tud vitatkozni.

2018 nagy durranása volt filmes fronton a 8 Oscarra jelölt Csillag születik, mely Bradley Cooper rendezésében (főszereplő is volt benne) újfent megmutatta a nagyközönségnek, hogy Lady Gaga nem csak énekesként kiváló.

Kapcsolódó
Lady Gaga fogja a fagyott szívünket, és beteszi olvasztásra
Eközben aláhúzta az eddig is nyilvánvalót, jelesül, hogy ő az egyik legtehetségesebb ember ebben a túlhizlalt popszakmában. Csillag születik kritika.

A Csillag születik egyébként egy remake-je az 1976-os azonos című filmnek, abban Barbra Streisand és Kris Kristofferson voltak a főszereplők, szintén sok Oscar-díjra jelölték az alkotást. Streisand egy friss interjúban arról beszélt, nála biztos nem Cooper és Gaga lettek volna a film sztárjai.

Amikor először megtudtam, hogy újra megcsinálják a filmet, Will Smith-nek és Beyoncénak kellett volna adni a szerepeket, úgy voltam vele, na, ez így érdekes is lehet. Másmilyenné, izgalmas zenékkel lehetett volna megcsinálni, fantasztikus ötletnek tartottam. Végül nagyon meglepődtem, hogy a kész film mennyire hasonlított az 1976-osra. Nem tudom, szerintem az egész rossz ötlet volt így. De nagy siker lett, azzal pedig nem lehet vitatkozni. Bár, engem nem érdekel a siker, sokkal fontosabb az eredetiség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik