Szórakozás

Rákeresett a barátja nevére, kiderült, nem csak hogy megcsalja, gyereke is van

Addig semmi sem tűnt fel a nőnek.

Csak úgy, péntek este rákeresett barátja nevére a Google-ön Pris, miután hazaért a nyaralásukból. A barátja csak egy később indult haza, utazás közben pedig elvesztette a telefonját is, így nem tudtak egy ideig beszélni. Sosem keresett rá párja nevére, mert tudta, egy közösségi oldalon sincs már fent, mert nem használta őket.

Nem kis meglepetésére talált a férfi neve alatt egy babajegyzéket (baby registryt). Ez egy olyan lista helyi boltoknál, amelyre a szülőknek szüksége van a baba születése előtt, és ezekről lehet választani nekik ajándékot a babaváró bulira, vagy csak a szülők így tartják fejben, mire is lesz még szükségük. A babajegyzék ráadásul Priséktől pár faluval arrébb levő üzlet oldalán találta meg. A névegyezés, mármint, hogy a barátja és a baba neve ugyanaz, azért furcsa, mert relatív ritka neve van párjának.

Pris ezt már nem bírta egyedül, áthívta legjobb barátnőjét magához, és együtt kutakodtak tovább. Rátaláltak a gyerek anyjára, annak Facebook- és Instagram-oldalára, és így az is kiderült, hogy a Pris párjának nem csak hogy gyereke lesz, de már meg is született, hat hónapos.

Fotókat is találtak a neten, amiket a férfi boldog családapának tűnik.

@priscilluhhbaby

Reply to @vanillakush_yo #ColorCustomizer

♬ original sound - Pris

Mikor megpróbálta ezzel aztán szembesíteni a férfit, az nem vette fel a telefont, nem válaszolt az üzenetekre sem. Megpróbálta az unokatestvérével felhívatni, de ez sem vezetett eredményre. A gyerek anyja őt és az unokatestvérét is letiltotta. Mégis, végül sikerült találkoznia a másik nővel.

Mindketten ugyanakkor találkoztunk vele (a férfivel), mindketten ugyanakkor kezdtünk el vele randizni, de ő (a másik lány) pár hónap után teherbe esett.

A srác viszont mindkettőjükkel ugyanúgy folytatta a kapcsolatot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik