Szórakozás

„Ezek után hogyan is mehetnék hozzá?” Az esküvőn lépett vissza a menyasszony

Yuri Arcurs / Gettyimages
Yuri Arcurs / Gettyimages
Az indiai nőnek jó oka volt rá.

Sokszor megesik, hogy a házasulandó pár rokonai vállalhatatlanul viselkednek az esküvőn. Az már kevésbé gyakori, hogy annyira felháborító amit csinálnak, hogy emiatt a pár másik tagja úgy dönt, ebbe a családba nem akar beházasodni. Pedig pontosan ez történt egy esküvőn Indiában.

Az indiai sajtóban megjelent beszámolók szerint a csak Iram néven azonosított menyasszony pár órával a boldogító igen kimondása előtt fújta le az esküvőjét, amit augusztus 4-én tartottak az Uttar Prades államban található Meerut városában.

Jó oka volt rá. Shahzad nevű vőlegényének rokonai ugyanis örömlövöldözés közben megsebesítették a nagybátyját, akit kórházba kellett szállítani.

Iram a beszámolók szerint kijelentette:

Ezek után hogyan is mehetnék hozzá? Ha a családja így viselkedik az egész családom előtt, hogyan fognak viselkedni, amikor egyedül vagyok náluk?

Az esküvőn végül a rendőrségnek kellett rendet teremtenie, mert a lövöldözés után elszabadultak az indulatok. A menyasszony családja szétverte a vőlegény autóját, valamint néhány családtagját is, akik közül párat az indiai sajtóban megjelent hírek szerint még túszul is ejtettek. Azt nem tudni, hogy Iram nagybátyja milyen súlyosan sérült meg, állapotáról nem közöltek információkat.

Ravindra Palawat rendőrnyomozó a Times of India című lapnak elmondta, hogy nyomozást indítottak az esettel kapcsolatban, és vizsgálják az esküvőn készült videót, hogy azonosítani tudják a sebesülést okozó lövést leadó embert. A rendőrség közlése szerint gyilkossági kísérlet gyanújával nyomoznak az ügyben, és ha engedéllyel tartott fegyverből lőtték ki a golyót, akkor az engedélyt azonnal visszavonják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik