Szórakozás

Videón, ahogy magától rájön az orángután, hogy a napszemüveg, ami véletlenül beesett hozzá, mire jó

Mintegy negyed órán át viselte is a kiegészítőt, mielőtt visszadobta volna.

Az alábbi videó ha az internetet nem is, de a TikTokot mindenképp meghódította. A felvételen egy orángután egy olyan napszemüveget visel, amelyet valaki az állatkerti kifutójára ejtett a Taman Safari Cisarua állatkertben, Nyugat-Jáván, Indonéziában.

@minorcrimes

So I’m down a pair of sunglasses but up a very good story ##monke

♬ original sound - Lola Testu

A két nap alatt 44,6 millió megtekintést és 11 millió lájkot generáló bejegyzést az amerikai 6ABC tévécsatorna is kiszúrta a közösségi oldalon. A szürreális pillanatok márciusban történtek, de a napszemüveg (eredeti) gazdája, a TikTokot Microcrimes néven használó Lolita Testu csak augusztus elején osztotta meg a felvételeket.

A képeken az látszik, ahogy az orángután a szájával nyitja ki a napszemüveget, majd fel is teszi azt. A majom pedig még a napszemüvegért nyúló kicsinyét is félresöpri. Az első képkockákon megjelenő szöveg csak a szituáció és a helyszín leírására szorítkozik.

Lolita Testu szerint az orángután körülbelül 15 percig viselte a napszemüvegét, majd az állatkerti gondozók rábírták, hogy dobja vissza, de sajnos a szemcsi aztán el is tört a dobástól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik