Szórakozás

Akciófilm-sorozatban küzdenek egymással népszerű humoristák és influencerek (x)

Igazi akciófilm-sorozatban mérkőzik meg egymással három magyar népszerű humorista-influencer páros.

A Ropogtatnivalók című sorozatban Magyarósi Csaba, Musimbe Dennis, Felméri Péter, Hajnóczy Soma, Janklovics Péter és Radics Péter küzdenek meg egymással, a tét pedig nem kisebb, mint a világ megmentése.

A vietnámi dzsungelben lágyan lengedez a szél. Egy kincskereső felfedezésre indul, hogy megtalálja azt, amit oly régóta keresett. Katonák gázolnak a láposban. Eközben egy elegáns szalonban ádáz kártyacsata zajlik, a tét pedig hatalmas.

A Mogyiversum által bemutatott, a Ropogtatnivalók című akciófilm-sorozat látszólag teljesen különálló történetekből áll, de több közös van bennük, mint azt elsőre gondolnánk.  Három népszerű humorista-influencer páros a világ megmentése és egymás legyőzése mellett arra vállalkozott, hogy bemutassa a Mogyi három új ropogtatnivalóját és ezáltal a három új ízvilágot.

A Ropogtatnivalók című akciófilm-sorozat a klasszikus akciófilmes klisékre épít. A három termék három különböző zsánert képvisel, a Rolli a háborús kalandfilmek, a Hello Nuts! a történelmi ereklyék után kutató kalandor, míg a Snack Mix a titkosügynökök világába repíti el a nézőket, a főgonosz szerepébe bújt humoristák és az akcióhős influencerek segítségével.

A Hello Nuts! izgalmait Musimbe Dennis és Magyarósi Csaba, a Snack Mix eleganciáját Felméri Péter és Hajnóczy Soma, a Rolli vagányságát pedig Janklovics Péter és Radics Péter személyesítik meg.

 

Hello Nuts!

Engedd, hogy a Hello Nuts! kihozza belőled az igazi kalandort és indulj el egy kulináris felfedezésre a nasiddal! Hagyd magad elveszni Mumbai pikáns miliőjében a curry-vel, Delhi piacain a garam masalával, bolyongj a bangkoki éjszakában a tom yummal, és élvezd Bologna eleganciáját a paradicsom aromájával!

Rolli

Robbantsd fel az unalmas hétköznapokat, és vigyél Rollit az életedbe! Minél bátrabb vagy, annál jobb lesz az élmény! Mire vágysz? Fokhagymás ízorgiára, paradicsomos harmóniára, rozmaringos eleganciára, vagy sajtos nasira, esetleg gyrosos vagy tzatzikis utazásra? A Rollival garantált a győzelem!

Snack Mix

A mindennapok titkosügynökeinek mindenhez van egy Snack Mixe! Sörhöz ajánljuk a wasabis tésztabundás mogyoró, a fokhagymás sokmagvas kenyérkarika, a chilis pörkölt kukorica, a sajtos pattogatott kukorica és a kesudió elegyét. Borozáshoz válaszd a rozmaringos sokmagvas kenyérkarika, a sajtos tésztabundás földimogyoró, az almachips és sajtos pattogatott kukorica kombót, míg koktélozáshoz kókuszos pattogatott kukorica, ananászkocka, mandula és banánchips keveréke dukál!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik