Szórakozás

Rubint Réka szerint csak Orbán Viktor kap a neten olyan mértékű gyűlöletet, mint az ő családjuk

RTL KLUB
RTL KLUB
Emiatt már az életét is féltette.

A 168 órának adott interjút Rubint Réka, aki a többi között arról beszélt, milyen küzdelmeket folytatnak a mindennapok során a közösségi oldalaikon. Állítása szerint annyi negatív hozzászólást kap, hogy külön embert foglalkoztat arra, hogy ezeket eltávolítsa Instagramjáról és Facebookjáról.

Lara posztjaihoz csak az tud hozzászólni, akit ő is követ. Ez nálam nincs, inkább felvettem egy embert, akinek a trollirtás a dolga. Meghagyom a teret mindenkinek a felületemen való megszólalásra. Inkább kihúzom a gyomot a termés mellől, mert csak elszívja a tápanyagot.

Mint meséli, egy facebookos csoport is létezik, ahol az ő családjukat beszélik ki.

A Facebookon létezik egy csoport, ami csak erről szól. Gyűlölködő, rettenetesen negatív energiával rendelkező emberek gyülekezete. Két embernek van ilyen Magyarországon: Orbán Viktornak és nekünk. Már majdnem tíz éve létezik ez a csoport. Mostanra a Nemzeti Nyomozóiroda is foglalkozik a dologgal, ugyanis a Facebook még mindig nem tiltotta ezt a csoportot, pedig messze kimeríti a Facebook szabályzatát. Volt idő, amikor figyelemmel követtem az ott zajló eseményeket, de mivel hozzám nem tesz, viszont az időmből és az energiámból elvesz, ezért elengedtem a képzeletbeli kötél végét, hagy rángassák kedvükre. Egy galambot hiába akarsz megtanítani sakkozni, mindig fel fogja borítani a bábukat.

Állítása szerint az életét is féltette már emiatt:

Például előfordult, hogy terhesen átkeltem egy zebrán, a kezemben Larát fogtam. Az úton pont a csoport egyik tagja engedett át, lefotózott, a poszthoz pedig az alábbi szöveget írta: »percekig gondolkodtam, hogy a gázra vagy a fékre lépjek«. Alatta mentek a gyűlölködő kommentek ezerrel. Sokan azt kívánták, bár elütött volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik